PIŠKOTKI

KAJ SO PIŠKOTKI?

Kot je običajna praksa na skoraj vseh profesionalnih spletnih mestih, to spletno mesto za izboljšanje izkušenj uporablja piškotke, ki so drobne datoteke, ki se naložijo v vaš računalnik. Ta stran opisuje, katere podatke zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj včasih potrebujemo, da shranimo te piškotke. Delili bomo tudi, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko nekateri elementi funkcije spletnega mesta zmanjšajo ali zmanjšajo.
Za splošnejše informacije o piškotkih si oglejte članek Wikipedije o piškotkih HTTP.

 

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE

Piškotke uporabljamo iz različnih razlogov, podrobno opisanih spodaj. Na žalost v večini primerov ni nobenih industrijskih standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajo na to spletno mesto. Priporočljivo je, da pustite na vseh piškotkih, če niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

 

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v svojem brskalniku (o tem, kako to storiti, glejte pomoč brskalnika). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na funkcionalnost tega in mnogih drugih spletnih mest, ki jih obiščete. Onemogočanje piškotkov običajno povzroči tudi onemogočanje določenih funkcionalnosti in funkcij tega spletnega mesta. Zato priporočamo, da piškotkov ne onemogočite.

 

PIŠKOTKI, KI JIH NASTAVIMO

Piškotki s spletnimi nastavitvami, da bi vam zagotovili odlično izkušnjo na tem spletnem mestu, ponujamo funkcijo za nastavitev vaših nastavitev, kako to spletno mesto deluje, ko ga uporabljate. Da bi si zapomnili svoje nastavitve, moramo piškotke nastaviti tako, da se lahko te informacije kličejo vsakič, ko interakcijo s stranjo vplivajo vaše želje.

 

VEČ INFORMACIJ

Upajmo, da je to razjasnilo stvari za vas in kot je bilo že omenjeno, če obstaja nekaj, za kar niste prepričani, ali potrebujete ali ne, ponavadi je varneje pustiti piškotke omogočene v primeru, da deluje s katero od funkcij, ki jih uporabljate na našem spletnem mestu.
Če pa še vedno iščete več informacij, nas lahko kontaktirate z enim od naših najprimernejših načinov stika:

Email: info@pec-sistemi.si