O NAS

O NAS

Podjetje PEC sistemi d.o.o. je računalniško podjetje, ki uspešno posluje že od leta 1996. Ustanovljeno je bilo kot s.p., leta 2007 pa je podjetje razširilo dejavnost in zaradi povečanega obsega ustanovilo še Pec d.o.o. Vsa ta leta je podjetje poznano po zanesljivosti, kakovosti in konkurenčnih cenah.V podjetju se zavedamo vrednosti zadovoljnih kupcev in želimo, da se le-ti radi vračajo.

Trudimo se, da bi bili najbolj prijazen ponudnik v regiji. Doseganje in stalno izboljševanje kakovosti poslovanja na vseh ravneh je zato cilj, h kateremu stremimo. Vodilna motivacija je kvalitetno zadovoljiti želje in potrebe uporabnikov ter jim s kakovostnimi izdelki ter vrhunsko storitvijo pokazati, da je podjetje vredno zaupanja.

Neprenehoma iščemo nove rešitve in se prilagajajo potrebam strank. Stranke usmerjamo k optimalnim rešitvam, s katerimi jim želimo pomagati povečati produktivnost in zadovoljstvo. S tem namenom tudi gradijo močne partnerske povezave s priznanimi dobavitelji. Smo generalni uvoznik za celoten DIGITUS asortiman.

Znotraj podjetja deluje lasten oddelek servisa in podpore s katerim uspešno implementiramo sistemske rešitve katere temeljijo na naši opremi, kakor tudi na opremi katero stranka že ima. Storitve katere nudimo so zelo širokega obsega in vključujejo vse od zasnove in izvedbe tako žičnih kot tudi brezžičnih omrežij, pa vse do namestitve in vzdrževanja naprednih sistemov. Cilj oddelka je nuditi konkurenčno ugodne storitve strankam katere nimajo zaposlenega IT kadra, ali pa le tega imajo, vendar jim je potrebna drugo nivojska podpora.

PEC sistemi icon

SEKTORJI

PEC Sistemi je podjetje z 30 let dolgimi izkušnjami specializirano za prodajo, distribucijo, vzdrževanje, podporo in servis računalniške opreme in sistemov.

tehnoX je blagovna znamka podjetja PEC Sistemi specializirana za prodajo in distribucijo računarniške opreme.

PEC sistemi icon

CERTIFIKATI

Z glavnim namenom zagotavljanja konkurenčnih storitev svojim strankam vseskozi izobražujemo in certificiramo kader ter na ta način zagotavljamo, da vse naše storitve sledijo aktualnim trendom.